Panie i Panowie. Zamowilem akumulator z autodoc. Wedlug ich katalogu pokazalo mi taki aku do mojego auta.
Hej, sprawdź EXIDE Akumulator w aplikacji AUTODOC https://m.auto-doc.at/exide/7813827
Okazalo sie ze aku ktory przyszedl jest o jakies 8cm krótszy od tego ktory jest w aucie. Powiedzcie prosze jak mam szukac wlasciwego?
Dodam ze aku pod siedzeniem ma jakies 39cm dlugosci.
Ładowanie akumulatora.
-
- Lekko uzależniony
- Samochód: VW Touareg R5 2.5tdi
- pisula1
- Pasjonat
- Samochód: Touareg, 3.0 TDI-BKS
Po co sobie życie utrudniać zakupem akumulatora online?
Jedziesz do sklepu który sprzedaje aku, kupujesz,zakładasz i widzisz na miejscu czy pasje, czy nie.Zdajesz stary i jeszcze i jeszcze masz okazję z ludźmi porozmawiać.
Jedziesz do sklepu który sprzedaje aku, kupujesz,zakładasz i widzisz na miejscu czy pasje, czy nie.Zdajesz stary i jeszcze i jeszcze masz okazję z ludźmi porozmawiać.
-
- Lekko uzależniony
No dzieki za pomoc. Gdybym mogl to napewbo bym tak zrobil. Niestety z powodow "politycznych" w austrii jest to na te chwile trudne ze tak powiem.
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
I będąc w Austrii kupujesz Exide zamiast Bannera? Właściwy to każdy o pojemności 90-110Ah w skrzyniach L4-L6
Better is enemy of good.
-
- Lekko uzależniony
Juz teraz wiem jaki mam kupic. Niestety moj błąd przy doborze. Ale fakt jest taki ze nie mozesz pojsc sobie do sklepu i wybrac jaki chcesz. Bezmozgi narod austriacki trwa w przekonaniu o pandemii. Aku zwracam a zamowilem normalny prostownik i jeszcze sprawdze czy da rade go naladowac. Auto jezdzi tylko po miescie.
Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
Jak zwykle dziekuje Vrescor.
Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
Jak zwykle dziekuje Vrescor.