Wymiana radia na stację multimedialną
- hudy017
- Lekko uzależniony
- Samochód: VW Touareg 3.2 vr6
Re: Wymiana radia na stację multimedialną
https://www.google.pl/amp/s/www.auto-sw ... amp?espv=1
Alternatywa oryginalnego radia.....0trafila mi sie okazja za 500 uzyawana nawi zenec nowa, powiem wam ze jestem zaskoczony jakosc wykanania jak oryginal pasju idealnie w gniazdo radia kamera mp3 bluetooth chodzi bardzo dobrze jakosc dzwieku lepsza niz oryginal. Polecam
Alternatywa oryginalnego radia.....0trafila mi sie okazja za 500 uzyawana nawi zenec nowa, powiem wam ze jestem zaskoczony jakosc wykanania jak oryginal pasju idealnie w gniazdo radia kamera mp3 bluetooth chodzi bardzo dobrze jakosc dzwieku lepsza niz oryginal. Polecam
-
- Pasjonat
- Samochód: Touareg 7L6 3.2 220KM + LPG 2004 p.r.2006
Eeetam. Mam jeszcze teraz osobny sim i modem na USB.
Rewelka.
Faktem jest że trzeba trooszkę powycinać we wnęce radia w konsoli. Urządzenie ma niepotrzebny w dzisiejszych czasach napęd CD.
Rewelka.
Faktem jest że trzeba trooszkę powycinać we wnęce radia w konsoli. Urządzenie ma niepotrzebny w dzisiejszych czasach napęd CD.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2020, 19:14 przez Ceres, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
- Samochód: Touareg `05r 3,0 TDI 226 KM automat pneumatyka
Na starym forum były zdjęcia. Chcę kupić >emulator zmieniarki<. Tak się to nazywa - dopiero odkryłem
Niestety są na 8, 10 i 12 pinów. Zajrzę na tył radia, ale jak poznam, która wtyczka jest od zmieniarki ?

- hudy017
- Lekko uzależniony
12 pin, opis pinow jest na naklejce na radiu.
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
W dużym złączu tam gdzie jest CLOCK i DATA OUT itd (12 pin).

Better is enemy of good.
- hudy017
- Lekko uzależniony
Dokladnie CD to zmieniarka
-
- Pasjonat
Tak. Doszedłem - wyjąłem i sprawdziłem. W tym tyg. dojdzie zmieniarka/emulator z portami karty/USB/AUX. Podłączę i zamelduję. A już miałem się wlutowywać w wiązki. Gdyby jeszcze były takie kostki rozgałęziacze, by podłączyć oba urządzenia. Pewnie są ?
-
- Pasjonat
Podłączyłem. Wefa z blutoothem. Działa. Zestaw głośnomówiący telefonu też dobrze.
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
To pochwal się dokładnie .Podłączyłeś do RNS2 czy RNS510 . Jaka dokładnie zmieniarka ,czy ma A2DP po BT i czy z kiery można w tel zmieniać utwory .
Tak na marginesie to da się podpiąć równolegle dwie zmieniarki ,trzeba tylko jedno zasilanie przełączać.
Better is enemy of good.
-
- Pasjonat
Mam RNS2 CD. Zmieniarka ? Na 6 płyt - nie korzystam i nie zaglądam.
>Zmieniarka cyfrowa WEFA WF 606<
"Zmieniarka ta eliminuje niedoskonałości zmieniarek Yatour, Xcarlink,DMC i bez problemu :
-obsługuje wszystkie pendrivy także USB 3.0 do 32GB ( konkurencja ma z tym duże problemy),
- wyposażona jest w Bluetooth 4.0 do przesyłania muzyki Spotify,Tidal itp. oraz wykorzystania jako zestaw głośnomówiący.(protokoły A2DP, AVRCP, HFP, SPP, GATT, ATT)
- odtwarzanie plików mp3 oraz FLAC - i innych formatów w bezstratnej kompresji audio,(MP2, MP3 (tot 320Kbit/s bitrate), WMA, FLAC (8, 16, 24 bit), ACC / MP4 / M4A, WAV, AIF, AIFC
- nie wymaga tworzenia katalogów o ściśle określonych nazwach (np. CD01/CD02 itd.) ale daje taką możliwość jeżeli zależy nam na kolejności odtwarzania utworów
- 2 gniazda USB jedno do ładowania urządzeń(5V 2A), drugie do odtwarzania muzyki z pendriva,
- gniazdo aux in,
- mikrofon zewnętrzny dla funkcji zestawu głośnomówiącego.
- możliwość aktualizacji softu w przyszłości"
Nie było okazji sprawdzić. Ale zestaw głośnomówiący działa poprawnie.
>Zmieniarka cyfrowa WEFA WF 606<
"Zmieniarka ta eliminuje niedoskonałości zmieniarek Yatour, Xcarlink,DMC i bez problemu :
-obsługuje wszystkie pendrivy także USB 3.0 do 32GB ( konkurencja ma z tym duże problemy),
- wyposażona jest w Bluetooth 4.0 do przesyłania muzyki Spotify,Tidal itp. oraz wykorzystania jako zestaw głośnomówiący.(protokoły A2DP, AVRCP, HFP, SPP, GATT, ATT)
- odtwarzanie plików mp3 oraz FLAC - i innych formatów w bezstratnej kompresji audio,(MP2, MP3 (tot 320Kbit/s bitrate), WMA, FLAC (8, 16, 24 bit), ACC / MP4 / M4A, WAV, AIF, AIFC
- nie wymaga tworzenia katalogów o ściśle określonych nazwach (np. CD01/CD02 itd.) ale daje taką możliwość jeżeli zależy nam na kolejności odtwarzania utworów
- 2 gniazda USB jedno do ładowania urządzeń(5V 2A), drugie do odtwarzania muzyki z pendriva,
- gniazdo aux in,
- mikrofon zewnętrzny dla funkcji zestawu głośnomówiącego.
- możliwość aktualizacji softu w przyszłości"
Nie było okazji sprawdzić. Ale zestaw głośnomówiący działa poprawnie.