Na ori radiu też jest ten szum? Tu oprócz jakości ryżowego radia wchodzi w grę mozliwe niedopasowanie poziomów . Nie jestem pewien czy ten wzmacniacz ma wejscia w standardzie 1Vpp czy hi input.
Jakie to radio jest dokładnie,zaglądałes do środka jaki wzmacniacz tuner itp? Ma jakieś ustawienia pod wzmacniacz?
Stacja multimedialna android problem
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
Re: Stacja multimedialna android problem
Better is enemy of good.
-
- Bywalec
- Samochód: Vw touareg 3.2 v6
Na ori radiu szumów nie ma tylko na tym nowym. Szczerze to nie jest zle dźwięk jest o niebo lepszy i głębszy niż na delcie. Nie było też jakieś mega tanie bo ponad 1k PLN mnie wyszło. Z tego co się orientuję to będzie highinput i może tu jest problem. Na chwilę obecną poradziłem sobie z tym odłączając trójkąty w drzwiach oba bo strasznie głośny był na nich szum. Podam link do aukcji
https://a.aliexpress.com/_mMog7jF
Dodano po 2 minutach 46 sekundach:
https://a.aliexpress.com/_mMog7jF
Dodano po 2 minutach 46 sekundach:
A do środka nie zaglądałem bo ma plomby nie chciałem ich zrywać w razie zwrotu. Sprzedawca próbuje pomóc ale nie za bardzo mu to wychodziVreshcor pisze: ↑27 kwie 2021, 20:43Na ori radiu też jest ten szum? Tu oprócz jakości ryżowego radia wchodzi w grę mozliwe niedopasowanie poziomów . Nie jestem pewien czy ten wzmacniacz ma wejscia w standardzie 1Vpp czy hi input.
Jakie to radio jest dokładnie,zaglądałes do środka jaki wzmacniacz tuner itp? Ma jakieś ustawienia pod wzmacniacz?
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
Zwrot do ryżowego kraju? Zapomnij.
Zainstaluj oficjalne cpuz i pokaż screeny czy specyfikacja się zgadza, praktyką jest że dostajesz mniej ramu/romu i fejkową apke która pokazuje świat bardziej kolorowym.
Z szumem można coś zrobić znając bebechy.
Zainstaluj oficjalne cpuz i pokaż screeny czy specyfikacja się zgadza, praktyką jest że dostajesz mniej ramu/romu i fejkową apke która pokazuje świat bardziej kolorowym.
Z szumem można coś zrobić znając bebechy.
Better is enemy of good.
-
- Pasjonat
- Samochód: VW Touareg I FL 3.0 TDI
Ale jak to? Że niby maj friend jest nieuczciwy? Oszukuje Polaków i zabiera im ram? Swoją drogą z mojej branży już dawno przestało się opłacać brać cokolwiek od nich, w Polsce z wysyłką mniej place 
-
- Bywalec
- Samochód: Vw touareg 3.2 v6
wrzucam zdjęcia .wygląda na to że wszystko jest jak w opisie z aukcji
niestety po kompresji zdjęcia wygląda to słabo ale nie mogę wstawić ori. rozmiaru wywala błąd za duży rozmiar.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Bywalec
- Samochód: Volkswagen Touareg 5.0 Diesel
Widzę że kolega ma takie samo radio jak ja i pewnie wszystko ma fajnie podłączone. Ja mam problem z radiem. Kupiłem samochód i od jakiegoś czasu naprawiam go. Dzisiaj wyciągnąłem stacje bo nie działa radio tylko same szumy. Były dwie wtyczki załączane od GPS i ta po lewej na bezpiecznikiem. Podłączyłem kabel od Anteny (radia) i nic to nie zmieniło. Wiesz może jaki jest problem?