automatyczne skladane lusterka
- orz3ch
- Nowicjusz
- Samochód: Touareg 3.0 BKS 05`
automatyczne skladane lusterka
Witam,
zapewne temat juz byl na starym forum... ale neka mnie temat jak zrobic, zeby szyby i lusterka zautomatycznie zamykaly sie z pilota?
na YT znalezione ale brak odpowiedzi od autora filmiku
zapewne temat juz byl na starym forum... ale neka mnie temat jak zrobic, zeby szyby i lusterka zautomatycznie zamykaly sie z pilota?
na YT znalezione ale brak odpowiedzi od autora filmiku
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
Po zamknięciu auta lusterka łatwiej , domykanie trudniej . Ale tak jak na filmie to spory koszt bo trzeba zaprojektować i napisać soft do modułu.
Better is enemy of good.
- hudy017
- Lekko uzależniony
- Samochód: VW Touareg 3.2 vr6
Mozna modul za 50zl dolozyc;) tylko w zime trzeba uwazac zeby przy zamarznietych nie otworzyc.
-
- Bywalec
- Samochód: Vw Touareg 3.2 VR6
Witam na tym forum zaczynam turka tez mam od niedawna ale z tego co sie orjetuje te rzeczy mozna zakodowac z modulu komfortu bez dokladania innych rzeczy o ile mamy dobry modul ja tez jestem na etapie uruchomienia tylko tyle ze mam ubogi komfort
Nie bede zakladal nowego posta podepne sie.Po czym rozkminic modul 20 bit numer mojego 7L0959933E
I teraz pytanie ktos powiedzial ze czym wyzsza literka koncowa to bogatszy modul 2 ze nie prawda czy tos mi pomoze to rozkminic
Nie bede zakladal nowego posta podepne sie.Po czym rozkminic modul 20 bit numer mojego 7L0959933E
I teraz pytanie ktos powiedzial ze czym wyzsza literka koncowa to bogatszy modul 2 ze nie prawda czy tos mi pomoze to rozkminic
- pisula1
- Pasjonat
- Samochód: Touareg, 3.0 TDI-BKS
@alien 31 napisz po ludzku i "po Polskiemu"alien 31 pisze: ↑20 sty 2020, 17:20Witam na tym forum zaczynam turka tez mam od niedawna ale z tego co sie orjetuje te rzeczy mozna zakodowac z modulu komfortu bez dokladania innych rzeczy o ile mamy dobry modul ja tez jestem na etapie uruchomienia tylko tyle ze mam ubogi komfort

W razie większych problemów zerknij tutaj: https://ikorektor.pl/ , może wtedy ktoś wprowadzi Cię w świat Touarega.
PS.
Szanujmy ojczysty język i nasze forum.
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
-
- Bywalec
Panowie naprawde tu mamy forum techniczne gdybym chcial poprawnej polszczyzny pewnie bym poszukal z wczesniejszym autem bylem 8 lat na innym forum i jakos nikt nie zwracal uwagi na to czy ktos pisze z bledami lub nie poprawna plszczyzna .Chodzilo tylko o to aby byc kolezenskim kulturalnym i pisac na temat
- pisula1
- Pasjonat
- Samochód: Touareg, 3.0 TDI-BKS
Co nie zmienia faktu że przynajmniej staramy się pisać poprawnie.
Nie sposób nie zauważyć.
Tak też chcemy robić , tylko musimy wiedzieć o co chodzi.
-
- Bywalec
Oki zrozumialem i wydaje mi sie ze temat j polskiego mamy za wyjasniony
I do rzeczy mam podobno ubogi modul komfortu w ktorym nie wszystko mozna zakodowac 7L0959933E jeden gosc z vcds-em powiedzial abym poszukal 20 bitowego (nie wiem jak szukac bo na module nie jest opisane) zas drugi ze mam szukac z literka wyzsza niz moja "E" znalazlem z literka "k" kto ma racje lub jak poznac
I do rzeczy mam podobno ubogi modul komfortu w ktorym nie wszystko mozna zakodowac 7L0959933E jeden gosc z vcds-em powiedzial abym poszukal 20 bitowego (nie wiem jak szukac bo na module nie jest opisane) zas drugi ze mam szukac z literka wyzsza niz moja "E" znalazlem z literka "k" kto ma racje lub jak poznac
-
- Pasjonat
- Samochód: VW Touareg I FL 3.0 TDI
Z polszczyzną to kolegom chodzi o interpunkcje, bo o ile zjadanie literek można przełknąć, tak bez przecinków już nie. Zdania piszesz jakbyś strzelał z karabinu, wyraz za wyrazem i nie wiadomo co ma się do czego.
Odnośnie modułu, z tego co się orientuje, a mogę się mylić, to żaden tego nie ogarnie bo lusterka są składane z pokrętła i kropka.
Odnośnie modułu, z tego co się orientuje, a mogę się mylić, to żaden tego nie ogarnie bo lusterka są składane z pokrętła i kropka.