Hamulce problem
-
- Bywalec
- Samochód: Touareg 5.0 TDi
2003r
Hamulce problem
Panowie- mam taki oto problem z hamulcami...
Im częściej wciskam pedał hamulca tym jest on twardszy i siła hamowania słabsza.
Praktycznie przy trzecim wciśnięciu pod rząd już hamulców nie ma a pedał jest twardy jak skała. Po kilku minutach przerwy znowu jest okej do pierwszego wciśnięcia pedału..
Panowie- mam taki o to problem z chamulcami...
Im cześciej wciskam pedal chamulca tym.jest on twardszy i siła chamowania slabsza.
Praktycznie przy trzecim.wciśnieciu pod rząd juz chamulców niema a pedal jest twardy jak skała. Po kilku minutach przerwy znowu jest okej do pierwszego wciśnięcia pedała...
-------
Potraktuj to jako ostrzeżenie, taki niedbały styl pisania jest nieakceptowalny , jakąkolwiek dysfunkcją byś się zasłonił.Nastepny taki post pójdzie od razu do kosza .
MOD
Im częściej wciskam pedał hamulca tym jest on twardszy i siła hamowania słabsza.
Praktycznie przy trzecim wciśnięciu pod rząd już hamulców nie ma a pedał jest twardy jak skała. Po kilku minutach przerwy znowu jest okej do pierwszego wciśnięcia pedału..
Panowie- mam taki o to problem z chamulcami...
Im cześciej wciskam pedal chamulca tym.jest on twardszy i siła chamowania slabsza.
Praktycznie przy trzecim.wciśnieciu pod rząd juz chamulców niema a pedal jest twardy jak skała. Po kilku minutach przerwy znowu jest okej do pierwszego wciśnięcia pedała...
-------
Potraktuj to jako ostrzeżenie, taki niedbały styl pisania jest nieakceptowalny , jakąkolwiek dysfunkcją byś się zasłonił.Nastepny taki post pójdzie od razu do kosza .
MOD
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
"Chamulec" to jakas forma zdrobniała od chama ? Popraw się .
PS.
Brakuje ci podciśnienia , zużyta pompa tandemowa na prawej głowicy lub nieszczelne wężyki , uszkodzone gruszki .
PS.
Brakuje ci podciśnienia , zużyta pompa tandemowa na prawej głowicy lub nieszczelne wężyki , uszkodzone gruszki .
Better is enemy of good.
- Krzysztof
- Weteran
- Samochód: 3.0 7P , 3.2 7L i .....
A ja pie ...... truszka .
- cinek
- Weteran
- Samochód: T-rex 4.2 tdi ckda
oj bralczyki słabo pilnujecie dzisiaj czytałem o "zwrastaniu" obrotów

- Krzysztof
- Weteran
- Samochód: 3.0 7P , 3.2 7L i .....
Wciśnięcia pedała czy pedału
.

- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
"Twardy jak skała", "znowu jest okej" ...Krzysztof odkrywasz mi nowy sens tej erotycznej opowieści .
Better is enemy of good.
- berater
- Weteran
- Samochód: Touareg 7P 3.0 TDI CRCA 2013
O kuźwa, coś mnie ominęło.
- pisula1
- Pasjonat
- Samochód: Touareg, 3.0 TDI-BKS

-
- Bywalec
- Samochód: Touareg 5.0 TDi
2003r
Tak chłopaki.
Mam dysleksję i dysortografię wiec darujcie sobie to gadanie.
Ciekawy jestem czy Wy- zajebiści poloniści z każdego przedmiotu w szkole byliście tacy mądrzy. Bo jak znam życie to niecałkiem tacy wybitni jesteście.
----
można ?.....MOD [/color]
Mam dysleksję i dysortografię wiec darujcie sobie to gadanie.
Ciekawy jestem czy Wy- zajebiści poloniści z każdego przedmiotu w szkole byliście tacy mądrzy. Bo jak znam życie to niecałkiem tacy wybitni jesteście.
----
można ?.....MOD [/color]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.