Witam.
Ja tu totalnie nowy i świeży w temacie lecz jedno już wiem kupuje Touarega

pomóżcie proszę mam mega mętlik

szukam rozwiązania dla mnie, poszukuje auta na turystykę off-road-ową tak aby wyjechać z rodziną w góry z namiotem poza szlakami by z dziećmi trochę poprzebywać z naturą. Plany zacne bo weekendowe wyjazdy jak i jakaś Rumunia czy w dalsze Balkany też bym chciał ich wziąć a więc potrzebuje auta naprawdę jak najmniej zawodnego. Myślę nad silnikami 3.0 vr6 diesel, 3.2 benzyna i oczywiście 4.2 v8 mpi niestety tu przeraża mnie trochę spalanie.
Druga sprawa, zawieszenie jedni mówią tylko pneumat bo potrzebny ci prześwit po czym słyszę nie bierz pneumat bo za delikatny na wyprawy weź sam lift na zwykłym i opony.
Jak już wspomniałem nie potrzebuje auta do ciorania w błocie lecz też nie niskiego (szlaki kamieniste) . Na pewno jak najmniej awaryjnego bo jednak będę jeździł z dziećmi.
Doradźcie proszę coś bo czytam i czytam od kilku dni siedzę i po nocach. Już mi to spać nie daje.
autor: Krzysztof » 07 mar 2022, 10:51
Jedynie słuszny wybór to 4.2 v8 mpi. Niestety ciężko znaleźć godny egzemplarz i jeszcze żeby posiadał blokadę tylnego dyferencjału.
Go to full post