I czy zadziała przy tzw. wzmacniaczu cyfrowym, czyli gdy nie ma bezpośredniego podłączenia głośników?
CarPlay&AndroidAuto
-
- Lekko uzależniony
- Samochód: 6.0 W12 BJN
4.2 AXQ
-
- Lekko uzależniony
- Samochód: Touareg II 2012 3.0 TDI
Jakimi nastawami ? Jeśli chodzi o obsługe radia z kierownicy, grzanie kierownicy i przedniej szyby -ma to wszystko działać.
Ponoć podpięcie tego do rcd550 jest latwe, natomiast do rns850 bardziej skomplikowane bo trzeba to spiąć z odtwarzaczem DVD w schowku i wzmacniaczem radia w bagażniku. Oryginalne głośniki podpięte są w bagażniku i od tego alternatywnego radia trzeba tam ciągnąć kabel. Ram jest do wyboru, za 1000 zł będzie wersja z 4 GB a za 2000 - 8 GB ram. Wpiszcie sobie na AliExpress albo YouTube teyes cc3 touareg.
Ponoć podpięcie tego do rcd550 jest latwe, natomiast do rns850 bardziej skomplikowane bo trzeba to spiąć z odtwarzaczem DVD w schowku i wzmacniaczem radia w bagażniku. Oryginalne głośniki podpięte są w bagażniku i od tego alternatywnego radia trzeba tam ciągnąć kabel. Ram jest do wyboru, za 1000 zł będzie wersja z 4 GB a za 2000 - 8 GB ram. Wpiszcie sobie na AliExpress albo YouTube teyes cc3 touareg.
-
- Bywalec
- Samochód: Touareg 4XMotion 3.0TDI
odpowiadam tomsyk działa carplay i android auto wpina się to we wtyczke can np do parktronika lub klimy a ekranem wtedy jest ekran rns850 przełacza się pomiędzy fabrycznym mmi a boxem albo dotykając ekranu albo przyciskiem mikrofonu z kierownicy. box ma slot na karte sim i ja tak korzystam ale jesli chcesz to możesz tel. sparować bezprzewodowo lub po kablu.z kierownicy możesz przestawiać utwory na you toube lub spotify dawac głośniej ciszej.dodam że w poprzednim poscie napisałem,że mam box za ekranem rns tam jest kupa miejsca bo jak wszyscy wiecie wkładali tam rns550 który ma ekran zintegrowany z mmi.jak mktoś z kolegów wyośli mi jak załączac zdjęcia lub filmik to z chęcią udistepnie.pozdrawiam wszystkich.
-
- Bywalec
dodam tylko ze we wtyczke can wpina się kostke od boxa
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
Zdejecia normalnie w pelnym edytorze jako zalaczniki ,a film wrzucasz na YT a tu link do filmu.
Better is enemy of good.
-
- Bywalec
wysyłam 2 zdjecia bo miałem w tel a nie chce mi się iść do auta jutro dośle wiecej jak to kogoś zainteresuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Bywalec
znalazłem jeszcze jedno tak wygląda ta skrzynka
-
- Lekko uzależniony
A można słuchać radia z oryginalnego rns 850 i obsługiwać mapę z Google Maps jednocześnie ?
-
- Bywalec
odpowiadam można
-
- Lekko uzależniony
W takim razie praktyczny tuning auta. Dzięki za odpowiedź