Chciałbym odtwarzać muzykę z telefonu . Próbowałem też w zielonym menu włączyć .
--------
Chciałbym odtwarzać muzykę z telefonu . Próbowałem też w zielonym menu włączyć .
Telefon obsługuje, korzystam z rozmów telefonicznych . BT nie jest fabryczne bo życzyli sobie za to dodatkowo prawie 4000 zł więc kupiłem aktywator i BT aktywowałem sam za 150 zł . Trochę jestem zdziwiony że nie można odtworzyć plików muzycznych z telefonu bo kiedy do mnie dzwoni żona czy któreś z dzieci jak jadę autem to w głośnikach auta leci przypisany w telefonie utwór dzwoniącego a muzyki z telefonu nie odtwoarza .W passacie b8 bez problemu , kiedy tylko wsiadam od razu jest połączony z plikami muzycznymi mojego telefonu .cinek pisze: ↑23 wrz 2019, 11:37a telefon obsluguje ta funkcje? w zielonym za duzo nie kombinuj a jesli cos zmieniasz to zrob sobie zdjecie jak masz fabrycznie aktywne bt to powinno to dzialac tez.
W instrukcji masz :
Making telephone calls during music playback via “Bluetooth audio”
All telephone functions are available during music playback via “Bluetooth audio”. During a telephone
call or when other functions are CARried out via Bluetooth, e.g. device search, the music playback is
stopped.
Pairing a Bluetooth-enabled audio device
If you want to pair a Bluetooth-enabled audio device, for example an MP3 player, with the telephone
control in addition to your cell phone, please observe the following:
Pair the Bluetooth-enabled audio device with the telephone control.
To reconnect, deactivate the Bluetooth audio (A2DP) function in the Bluetooth settings
menu .
Connect a cell phone .
Activate Bluetooth audio (A2DP) .
Connect audio device via A2DP .
If necessary, change settings for A2DP on the cell phone
Rozmowy to HFP a przesyłanie muzyki A2DP , czyli inny profil BT i zeby dzialalo to musza byc wynegocjowane z obu stron podczas parowania .Krzysztof pisze: ↑23 wrz 2019, 11:49Telefon obsługuje, korzystam z rozmów telefonicznych . BT nie jest fabryczne bo życzyli sobie za to dodatkowo prawie 4000 zł więc kupiłem aktywator i BT aktywowałem sam za 150 zł . Trochę jestem zdziwiony że nie można odtworzyć plików muzycznych z telefonu bo kiedy do mnie dzwoni żona ....