Witam
Dlaczego moze stukać stabilizator przód ,skrzypi również,tuleje wymienione na nowe i tak sie dzieje.Zaznaczam ,że dobierane w/g vin,srednicy itp ,mam zamiar również wymienić łączniki stabilizatora.Na szarpakach pod obciązeniem ,ewidentnie czuć ze to stabilizator z tulejami,czymś sie smaruje ,zeby nie trzeszczało?
drązek stabilizatora przód
-
- Bywalec
- Samochód: VW Tuareg 4.2 7L 2004 r.
- Vreshcor
- Weteran
- Samochód: Touareg, 3.0TDI
- pisula1
- Pasjonat
- Samochód: Touareg, 3.0 TDI-BKS
Miałem podobną sytuację po zakupie "oryginalnego zamiennika"
, dopiero zakupione w serwisie rozwiązały problem.
Są różne kolory tych tulei.

Są różne kolory tych tulei.
-
- Bywalec
- Samochód: VW Tuareg 4.2 7L 2004 r.
Rzekomo febi albo lemforder
-
- Bywalec
- Samochód: VW/Touareg/2.5TDI BAC
S6 C4 2.2T
No właśnie, mam kupione febi, leżą czekają, nic innego rzekomo na hurtowniach nie ma u nas. Ja tej marki nie uznaje od 10lat conajmiej, to tylko konfekcjoner, sami nic już nie produkują i zależy u jakiego dostacy zamówią, czasem trafi się coś dobrego jak amorki skrętu do maglownic, w pudle siedzi Stabilus.
Mam za to dobre doświadczenia z firmą Moog ale nie mogę u siebie znaleźć może ktoś montował do T1 i ma jakąś opinie?
Dodano po 1 minucie 22 sekundach:
LMO też nie ma aktualnie w okolicy. Ciekawostka, d T1 tuleje zawieszenia LMO robione były i są w PL
Mam za to dobre doświadczenia z firmą Moog ale nie mogę u siebie znaleźć może ktoś montował do T1 i ma jakąś opinie?
Dodano po 1 minucie 22 sekundach:
LMO też nie ma aktualnie w okolicy. Ciekawostka, d T1 tuleje zawieszenia LMO robione były i są w PL
- cinek
- Weteran
- Samochód: T-rex 4.2 tdi ckda
Do t2 poszły lemforder orginaly były też tej firmy